ПП “Има такъв народ”: Ще има много изненадани на изборите

Офис на партията бе открит днес в Разград

Офис на Политическа партия “Има такъв народ” бе открит днес в Разград. За събитието пристигнаха зам.-председателят й Тошко Йорданов и главният секретар Виктория Василева.

„Ще има много и то силно изненадани на изборите, ако си свършим работата както трябва до 4 април. Възхищавам се на хора като вас за преодоления страх, за куража ви да излезете с имената и лицата  си и да заявите открито, че искате промяна, нещо различно в модела на управлението“, каза пред членовете и симпатизантите в сградата на бившето АПК Виктория Василева.

„Очаква ви наистина много, при това апостолска работа, защото ще се наложи да ходите от къща на къща, от апартамент на апартамент, за да убедите близки и познати, че си струва да ви последват. Резултатът ще бъде видим края на изборния ден! Успех! Бъдете здрави!“, пожела на присъстващите Виктория Василева.

„Чака ни страшно много работа, за да изхвърлим тази шепа наглеци, които докараха държавата до диктатура. Вие сте хората, които можете да спрете местните дерибеи, които с протекцията на държавата правят каквото си искат. Ако успеем да изкараме хората да гласуват на 4 април, това нещо ще се случи трайно. Да може всеки в тази държава спокойно да прави това, което обича и да развива бизнеса си без администрация да го стиска непрекъснато за врата. Можем, ние сме много повече от тях! И ще ги пратим, където им е мястото. Изборите са нашито оръжие и никой не може да ни отнеме“, обърна се към хората Тошко Йорданов.

Областен координатор на “Има такъв народ” за Разград е Георги Стефанов. 54-годишният агроинженер се занимава със строителство и търговия .

Офисът се намира на бул. “Априлско въстание“ 64 /сградата на бившото АПК/.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.