Попътен вятър за областния управител Иван Борисов

РАБОТНИЦИТЕ В РЪКОВОДЕНОТО ОТ НЕГО ДО ВЧЕРА ПРЕДПРИЯТИЕ „ПАРКСТРОЙ“ СА НА ВИСОКИ ОБОРОТИ В КОСЕНЕТО НА ТРЕВАТА В ГРАДА, ПРЕДСТОИ И РЕМОНТ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ В КВАРТАЛИТЕ

Председателят на Общинския съвет Стоян Ненчев и зам.-кметът на Община Разград Добрин Добрев се срещнаха с областния управител Иван Борисов, който встъпи в длъжност днес. Те му пожелаха успешна работа на новия пост, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

По-рано сутринта Добрин Добрев се срещна с Иван Борисов и на предишното му работно място – „Паркстрой“ и бе запознат със състоянието на предприятието и предвидените в краткосрочен план дейности. Предстои лятно зацветяване на градинките в Разград с близо 70 000 стръка цветя. В момента се извършва косене на зелените площи, за това бяха назначени допълнително 4 човека, които се отказаха и бяха извършени нови назначения от днес. От 1 юни пък предстои ангажиране на още няколко човека по временната заетост. Поради метеорологичните  условия и интензивния растеж на растителността е създадена организация при необходимост да се извършва косене на зелените площи и в почивните дни. На 22 и 23 май работници от “Паркстрой“ ще косят в жк „Орел“ и в Градския парк, където в понеделник бяха окосени част от площите.

Зам.-кметът Добрин Добрев заедно с Бонка Цакова, която ще изпълнява функциите на директор на “Паркстрой“, докато Иван Борисов е областен управител, и със заместник-директора на предприятието Николай Борисов извършиха оглед на детски площадки в жк „Васил Левски“ и в района на блоковете „Морави“, за които чрез социалните мрежи и от сигнали на граждани е получена информация, че съоръженията са увредени. Част от тях са амортизирани и ще се извърши подмяна, по други ще се извършат ремонти.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.