Полиция и временни ограничения по абитуриенските балове

В дните от 21 до 26 май са планирани абитуриентски тържества, съобщават от пресцентъра на МВР в Разград.

Проведени са срещи с директорите на училищата, които изпращат зрелостници и чиито възпитаници предприемат организирани празнувания. Завишен е контролът по пренасянето и употребата на обществени места на пиротехнически изделия. Засилено ще бъде полицейското присъствие по главните пътища и в районите на заведенията и местата, където абитуриентите ще се събират. При необходимост автомобилите, превозващи абитуриенти, ще бъдат съпровождани от полицейски автомобили, за да не се допускат задръствания, пътни инциденти и други нарушения на Закона за движение по пътищата.

За да не се допуснат пътни инциденти или задръствания, от 18 до 20 часа по маршрути, предварително определени от съответните учебни заведения, ще има засилено полицейско присъствие.

На 25 май от 17.30 до 20.00 часа ще бъде ограничен потокът от автомобили по улица „Велес” в участъка от улица „Странджа” до улица „Александър Стамболийски”. В посочените дни и часови интервали полицейски служители ще указват обходни маршрути за преминаване на водачите, а при необходимост и места, където може да се паркира.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.