Пияни зад волана в почивните дни

Двама пияни зад волана засякоха в  Разградско в дни, съобщиха от ОД на МВР. Единият даже бил с влязла в сила за същото поведение.

Лек автомобил „БМВ“ е спрян около 23 часа на 3 май в исперихското село Райнино. Колата била шофирана от 27-годишен мъж от Исперих, криминално проявен и осъждан, чиято проба с дрегер отчела 0,76 промила алкохол. След проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът има влязла в сила присъда на 15.05.2018 г. за същото деяние.

Лек автомобил „Пежо 306“ е спрян около 21.30 часа на 4 май по улица „Странджа“ в Разград. В хода на проверката е установено, че 57-годишният водач шофира след употреба на алкохол. Пробата с дрегер отчела 2,25 промила. Мъжът е задържан в РУ-Разград.

И по двата случая са образувани бързи производства.

/e-Razgrad/

Hits: 10

One Reply to “Пияни зад волана в почивните дни”

  1. Кое му е пияното на момчето с 0.76 , сравнявате го другия дето наистина е бил пиян, вие сте несправедливи човека и да е пил една две бири уморен от село се е прибрал на 50 метра да спи това е мръсотия- дебнене, не че е пиян сякаш тръгнал някъде или нещо е направил на всичко отгоре криминално проявен- не ви е срам да не е убил , да не е дрогиран.Правосъдие БГ- пълен абсурд, като всичко в тая тъпа държава.Значи оня с 2.25 а момчето на бира и малко и пиян.Боже каква тъпотия.В САЩ до 0.8 си карат – а тук с 0.7 пияни.Пълен абсурд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.