Петокласничка спечели Специалната награда на кмета от фотоконкурса „Разград – уловени мигове“

 ГИМНАЗИСТКА ОТ 11-ТИ КЛАС – С ПРИЗА НА СБХ

Петокласничката от ППМ Г“Акад Никола Обрешков“- Разград Еда Селим спечели Специалната награда на кмета на Разград Денчо Бояджиев в 11-то издание на фотоконкурса „Разград – уловени мигове. Лицата на Разград“, който се организира от ЦУТНТ и Община Разград. Протоколът с решението на журито вече е публикуван на сайта на Община Разград, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Носител на другата специална награда – за цялостно творчество, която се връчва от СБХ – е Колийн Господинова от 11 клас в ПГПЧЕ “Екзарх Йосиф“.

От Общината припомнят, че конкурсът е част от събитията в празничната програма за Деня на Разград 28 януари. Поради противоепидемичните мерки официално откриване на изложбата с най-хубавите творби на този етап няма да има, 43 от снимките обаче са подредени във фоайето на Общинския културен център и могат да бъдат разгледани от организирани групи и ученици и граждани. Публикувани са и в интернет.

В конкурса участваха 170 творби на 95 ученици от 14 образователни институции в Разград и съседни общини. Във всяка от четирите възрастови групи са наградени по четири млади фотографи. Те ще бъдат уведомени от организаторите относно начина, по който ще си получат наградите.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.