Пенсионери в навечерието на празниците при областния управител

Областният управител на Разград Иван Борисов прие председателите на общинските съвети на Съюза на пенсионерите – Обединени в Лудогорието и им пожела весели коледни и новогодишни празници. Той им подари календари, тефтери и химикали с логото на администрацията.

От името на възрастните хора председателят на Областния и Общинския съвет в Разград Иванка Добрева благодари на Борисов за вниманието и отделеното време. Тя му подари живо цвете.

„Желая ви здраве и много щастие! Благодаря ви, че безкористно, самоотвержено, с добра воля и много желание работите, за да осигурите социален живот на пенсионерите в областта“, заяви областният управител. Той припомни, че изминалата година е била трудна и несигурна заради пандемията. „Освен това страната бе изправена пред предизвикателството да бъдат организирани и проведени пет избора“, добави Борисов. Областният управител подчерта, че основания за оптимизъм има и е уверен, че страната ни я очакват по-добри дни.

Възрастните хора споделиха тревогите си от очакваното поскъпване на тока, парното и водата. Иван Борисов ги увери, че държавата няма да ги забрави и за социалната им защита са предвидени достатъчно ефективни компенсаторни механизми.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.