Пандемията отново отменя тържеството и зарята за Нова година на площада в Разград

За втора поредна година пандемията от COVID-19 отменя общоградското тържество и зарята за посрещане на Новата година.

„Ръководството на Общината изразява съжаление, че традиционното масово събитие няма да се проведе заради ограниченията за събиране на много хора и опасността от разпространение на заразата, но счита, че здравето на жителите и гостите на общината е най-важно. Затова им пожелава най-вече здрава и успешна 2022 г., нека я посрещнем с близките си хора и с надежда за просперитет и благоденствие!“, се казва в прессъобщение от пресцентъра на администрацията до медиите.

Традиционното новогодишното приветствие на кмета на Денчо Бояджиев също няма да бъде излъчвано на видеостената на Общинския културен център, но ще може да се види в нощта на 31 декември срещу 1 януари по телевизия КИС 13 и на Фейсбук страницата на Община Разград.

От местната управа призовават жителите и гостите на града също да спазват  регламентираните противоепидемични мерки, както и законодателството, свързано с употребата на пиротехнически средства и ги използват на разрешени за това места и по начин, който не застрашава живота и здравето на околните хора и на техните домашни любимци.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.