Павел ВЪРБА: Готови сме! Не се плашим от тези мачове

„Чака ни много тежък мач със силен отбор, но няма да им даваме изцяло ролята на фаворит“, каза на пресконференция днес преди домакинския мач с „Интер“ треньорът на „Лудогорец“ Павел Върба.

Наставникът на разградчани смята, че съперникът ще подходи сериозно и ще излезе на терена с възможно най-добрия състав, „защото този мач е много важен и за Интер“.

„Няма нужда да мотивираме играчите преди такъв двубой. Името на противника е достатъчна мотивация за всеки един от тях. От друга страна, знам, че „Лудогорец“ не се плаши от такива мачове. Много такива срещи, с такива големи отбори има съставът през годините. Готови сме!“, каза още Върба.

„Винаги се старая да сме във върхова форма в най-важния момент. Доближаваме се до това, надявам се да го покажем срещу „Интер“. Техните големи звезди?! Чак да се плаша от тях… Изпитвам уважение към тях, но да ни е страх от тях – не бих казал. Ако ни е страх, няма смисъл да излизаме“, категоричен бе чехът.

„Разбира се, че настроението в отбора е приповдигнато. Добрите футболисти очакват с нетърпение подобни мачове. Ще бъдем борбени. Излизаме за победа. Мислите ни, нагласите ни са такива“, разкри как се чувстват той и съотборниците му преди утрешната среща капитанът на тима Светослав Дяков.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.