Отново шампионски постижения за разградските атлети в Добрич

Отново шампионски постижения постигнаха разградските атлети на първото за сезона състезание по лека атлетика в зала в Добрич.

Разградският спортен клуб по лека атлетика „Лудогорец“ с 9 свои спортисти бе в надпреварата с общо над 120 състезатели от 10 клуба в страната.

Балканският шампион в тройния скок Лъчезар Вълчев стигна до златото в дисциплината с 14.26 м, но и в скока на дължина при юношите до 20 години с 6.38 м. Съотборникът му Николай Тодоров постигна 5.87 м в скока на дължина и взе сребърния медал.

Шампионката на България в тройния скок Димана Йорданова – студентка в Шуменския университет,  скача извън класирането – 5.60 м в скока на дължина. Михаела Мирославова се приземи на 4.33 м в скока на дължина и на 9.52 м в тройния скок. Каролина Иванчовска се класира четвърта на 400 м при девойките до 16 години и с 64.7 сек. В същата дисциплина при юношите до 18 години Християн Карчев и Момчил Янков заеха съответно пето и шесто място. Пети в скока на дължина стана и Ашли Йени – 3.72 м при момичетата до 14 години.

Ръководството о и състезателите на СКЛА „Лудогорец“ и състезателите благодарят на „Лудогорско пиле“ за подкрепата в подготовката и участието в състезания.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.