Отбор лудогорци в листата на „Има такъв народ“

Листа само с хора от Лудогорието регистрира за изборите за Народно събрание “Има такъв народ“.

В РИК бяха областният координатор на партията Мария Господинова и Мартин Капралов. Тя е трета в листата, инженер, има собствен бизнес в Разград. Той е от Лозница, търговски представител, но отглежда пчели и трайни насаждения, четвърти в подреждането.

Водач на ИТН е разградчанката, председателят на два поредни парламента Ива Митева, която през август обеща, че ако пак се кандидатира за народен представител, няма да отстъпи Разград на никого. В предишния парламент, та бе избрана от тук, на влезе в него от София.

Втори е исперихчанинът Драгомир Петров, сценарист от „Шоуто но Слави“ и водач на листата на ИТН на изборите през април. Днес Мария Господинова обяви, че ще разчитат много на него, тъй като е много популярен в Исперихско и връщането му в листата е сред позитивите на предстоящата кампания.

Пета в отбора на ИНТ е Румина Първанова , икономист, фирмата й се занимава с митническо представителство.

Ново име е Нина Тодорова – предприемач от Кубрат, популярна сред съгражданите си още от времето когато преди няколко години бе сред организаторите на протестите за лошите пътища в Лудогорието.

Седмата е Ирена Колева е бакалавър „Публична администрация“, завежда административната служба в ОУ „Н.Икономов“.

ИНТ влиза в надпревара с амбицията да подобри резултата си от един мандат на предишните избори. „Отзвучите от хората са достатъчно положителни. Ще продължим да сме открити и да търсим истината за всяко нещо, което ни притеснява“, каза Мария Господинова.

/e-Razgrad/

Hits: 9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.