Общински съветници в подкрепа на националните протести против правителството /ОБНОВЕНА/

ОТ ДНЕС ТЕ КАНЯТ ВСЯКА ВЕЧЕР ОТ 18.30 ЧАСА ПРЕД СТАРИЯ ТЕАТЪР ПРИЯТЕЛИ И ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ, ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ИМЕТО НА СВОБОДАТА

Декларация в подкрепа на националните протести против правителството прочетоха днес общинските съветници от „Демократична България“ – Обединение /„Да България“, ДСБ, „Зелено движение“, СДС, Движение „България на гражданите“/.

Това те сториха в началото на днешната сесия на ОбС – Разград, което се проведе в Ученическия стол.

В документа се казва:

Ние, общинските съветници от „Демократична България“ – Обединение сме с нашите избиратели. Категорично и безкомпромисно заявяваме: „Мафията вън“ от управлението на държавата. Твърдо подкрепяме исканията на хиляди българи за оставка на правителството и главния прокурор! Призоваваме нашите членове и симпатизанти, както и всички наши съграждани за активна позиция и действия за прогонване на мафията от властта в нашата Родина.

България е наша родина, а не тяхна държава!“

След прочитането на текста сините общински съветници скандираха: “Оставка!, Оставка!“.

Веднага след сесията общинските съветници от „Да България“ решиха да се събират всяка вечер – те и техни приятели – на протест. Мястото е на площада пред Стария театър, часът – 18.30.

Добре дошли са всички – от Разград, областта и страната читави хора, обединени срещу това, което правят правителството и главният прокурор.

Вече е обявен конкурс за най- оригинален плакат.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.