Баскетболисти, колоездачи и джудисти тренираха заедно пред Новия театър

Малки тайни от любимите си спортове показаха децата от спортните клубове „Вълци“, „Спринт “и „Джудо“ на спортен празник, организиран за тях и всички разградчани в третия Ден на отворените врати на Обществен дарителски фонд за Разград.

На тепиха хватки и техники от любимия си спорт показаха малките джудисти. Около фонтана момчета слаломираха между препятствия без да докосват с крака земята. А вълчетата от глутницата на разградски баскетболисти показваха майсторство в стрелба за „тройка“ в коша, а след това си спретнаха тренировъчен мач.

Домакините на празника осигуриха за участниците лакомства и минерална вода.

Общественият дарителски фонд за Разград подкрепи защитени от трите клуба проекти за подобряване на условията при тренировки и представяне по състезания навред из страната като представители на столицата на Лудогорието. Колоездачите имат нови велосипеди, а децата и от трите клуба – и нови екипи.

Преди спортния празник, в други два Дни на отворените врати, Общественият дарителски фонд за Разград представени други подкрепени от него проекти занимания за свободното време на децата в Разград: на Центъра за работа с деца и на клуб „Дебати”, където имаше и лятно кино.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.