Новото ръководство на ОД на МВР: Нужно е подобряване на условията за обслужване на гражданите в Паспортното, служба „Миграция“ и КАТ

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен прие новия директор на ОД на МВР – Разград старши комисар Константин Костов, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

В разговора бе засегната темата за остарелия сграден фонд на ОД на МВР и необходимостта от подобряване на условията за обслужване на гражданите в Паспортна служба, служба „Миграция“ и КАТ. Областният управител подчерта, че трябва да се направи всичко необходимо, за да бъде решен проблемът. Той се ангажира да търси възможности това да се случи, защото въпросните служби са лицето на МВР пред нашите граждани и гостите от чужбина. Старши комисар Костов информира Хюсмен, че оперативната обстановка в областта е много по-спокойна, в сравнение с миналата година, като основен фактор за това са пандемията и противоепидемичните мерки. Областният управител апелира към полицията да бъде особено отговорна в работата си по време на предстоящия вот и предизборната кампания.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.