Новият областен управител: Провеждането на честни избори е основната ми задача

“Основен приоритет в работата ми ще бъде организирането и провеждането на нормални, честни, прозрачни и демократични избори в област Разград, при стриктно спазване на законовите разпоредби, както и прекратяване на констатирани на минали избори порочни практики.

Целта е да се върне доверието на обществото в държавността и върховенството на закона.” Това каза днес новият областен управител Иван Борисов при встъпването си в длъжност. Днес той бе посрещнат от досегашния областен управител Гюнай Хюсмен с официална церемония по предаване на властта.

Иван Борисов обсъди с досегашния областен управител и неговите заместници текущата работа на администрацията и подготовката на предстоящите избори за Народно събрание на 11 юли 2021 г.

Новият областен управител изрази желание за приемственост и надграждане на постигнатото досега. „Приемам щафетата от областен управител, който вярвам, че е работил сериозно и няма оставени неглижирани във времето проблеми, които да създадат допълнителни трудности“ – заяви той.

И посочи, че предвид опита му като зам.-областен управител познава добре дейността на областна администрация в Разград и вярва, че бързо ще навлезе в детайли с актуалната работа на всички звена на институцията.

Иван Борисов се запозна с колектива на администрацията. Той призова служителите на институцията да работят професионално, почтено и отговорно в служба на държавата и в интерес на обществото за изпълнението на главния приоритет, както и за другите текущи задачи, оставяйки на заден план партийните си пристрастия.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.