Николай ПЕНЧЕВ: „Демократична България“ е моят избор, преференцията ми е за Огнян Обрешков

Николай Пенчев е познат и популярен  млад човек в Разград. Състезател на спортен клуб „Гладиатор“, през 2017 година той стана абсолютен  европейски шампион по културизъм за младежи. Ники е завършил с отличие математическата гимназия в Разград и в момента работи като пожарникар в Лондон.

През септември, по време на пожар в центъра на английската столица, Николай спасява двойка възрастни британци от горяща сграда. Разгадчанинът  изнася  хората от 19-етажния обхванат от пламъци блок, сам натоварен с 50 килограма снаряжение. Неговата постъпка  впечатлява  престолонаследника принц Уйлям, който лично посещава пожарната, където работи нашият шампион, за да   го поздрави.

В момента Николай Пенчев е в отпуск  и си е у дома. Смята, че  участието на  младите хора в изборите  в неделя е много важно и сам разкрива, за кого ще гласува:

Като българин живял и трудил се в чужбина, аз съм виждал  как е устроен животът в една  нормална, развита, демократична държава, където всеки млад човек  може да развива своя потенциал.

Повярвайте ми, има  толкова много кадърни  българи извън границите и смятам, че е грехота да се пропилява този потенциал, като се прогонват младите хора извън пределите на нашата държава.

Не е трудно да превърнем България в една  нормална, демократична държава. Просто смятам, че трябва да спазваме демократичните принципи и закони. з като млад човек имам желание да се върна в България, да помагам  за развитието на нашата държава. Както за  нас, така и за поколението след нас.

Виждам  същите идеи за развитие на страната като моите  в програмата на Демократична България. Аз  ще гласувам за тази  политическа сила, а личната ми преференция за народен представител от Разград  е за господин Огнян Обрешков.

Познавам го лично като човек, като бизнесмен и общински съветник,  като човек който обича  спорта. Помагал е  не само на мен, но и на  много други. Правил го е  многократно, безрезервно.

Искрено смятам, че като  депутат не би се променил и би работил в полза на младите хора от Разград.

Ето думите не Ники ТУК:

 

Огнян Обрешков, кандидат на Демократична България за народен представител от Разград:

Бъдещето на България и на Разград е в успешите млади хора като Ники.

Като кандидат за народен представител от „Демократична България“ виждам бъдещето на България и на Разград  в такива успешни млади хора като Ники. Считам, че всички ние трябва да помогнем, те да работят и да създават семейства тук.

Наш приоритет е, ние да гарантираме за тези млади хора  качествено здравеопазване,  условия за здравословен  начин на живот  и спорт, икономическо  благоденствие, възможност за  качественото образование на децата им. Това може и трябва да стане тук, в нашия град, в нашата държава.

„Демократична България“ е политическата сила, която последователно се  бори за промени и реформи които  да гарантират свободата, сигурността и равенството пред закона ва всички граждани.

Като разградчанин, аз се гордея, че моят приятел Николай успя да  впечатли  с работата и всеотдайността си английското общество дотолкова щото представител на Короната  му поднесе поздравления.

Но ще се гордея много повече, когато заедно изберем такава посока за развитие на България, че Ники и хиляди като него, видят промените в нашата държава и се върнат у дома, за да градим заедно бъдещето на нас и децата ни.

ВРЕМЕ Е ДА СПЕЧЕЛИ РАЗГРАД

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.