Николай ПЕНЧЕВ: Да подкрепим “БСП за България”, Румен Радев и Илияна Йотова на 14 ноември, за да гарантираме по-добро бъдеще за нас и нашите деца

Николай Пенчев е добре познат на разградската общественост и младите хора в Лудогорието.

Завършил е ППМГ “Акад. Никола Обрешков” в Разград, а сега е студент по право в СУ “Св. Климент Охридски”. Представител на Област Разград в Съвета на децата към ДАЗД /2018-2020 г./. Инициатор за възраждането на Младежки общински съвет – Разград през 2019 г. Към момента е председател на младежка партийна организация на БСП в Разград.

 

Уважаеми жители на Област Разград,

Скъпи млади приятели,

Предстоят ни, трети за тази година, парламентарни избори. България продължава да бъде заложник на задкулисието, заложник на онези, които нарекоха себе си “промяна”. Трети път ни изпращат пред урните, защото не можаха да разделят властта. Част от гражданите им повярваха и видяха в тях спасението, но истината е, че единствената партия, която бе истинска опозиция на ГЕРБ в последните 12 години, единствената партия, която прояви разум и държавническо мислене в кратките 45-то и 46-то Народно събрание, е БСП. Партията, която е близо до всеки един човек. Не го казвам като социалист, а като гражданин. Гражданин, който иска България да продължи своето съществуване, а българските граждани да водят достоен живот. Имаме нужда от ляво управление, за да излезем от цялостната криза, в която е попаднала родината ни. Уверявам ви, че именно лявата идея е най-добрият защитник на младия човек. Предложенията и програмата на БСП са това, което може реално да ни задържи в България и дори да върне тези, които вече я напуснаха. Младите хора са бъдещето на страната и имат нужда от подкрепа. Бъдещето на Област Разград е в ръцете на социалистите и ние трябва да ги подкрепим, за да имаме истински народен представител, който със сърце да работи за нас и да търси решения на проблемите ни.

БСП подкрепя Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Те върнаха вярата и смисъла в президентската институция и се доказаха като истински държавници.

Аз избирам “БСП за България”, Румен Радев и Илияна Йотова, защото искам нова България, която да ни позволи да се развиваме тук, да отгледаме децата си и да ги възпитаме в българското, да осигурим достойни старини на своите родители!

Обръщам се към вас с призив: Гласувайте!

Вашият глас е важен за България!

Истинската промяна идва с номер 33 в бюлетината за Коалиция “БСП за България” и номер 6 за Румен Радев и Илияна Йотова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 16

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.