Недялков аут за мачовете на националите и с „Брага“

Левият бек на „Лудогорец“ Антон Недялков ще пропусне мачовете на националния отбор и през ноември.

На 11-и “трикольорите” гостуват на Украйна за контрола, а четири дни по-късно е визитата на Швейцария в последната световна квалификация. Травмата на крайния защитник на разградчани се оказа доста по-сложна и той все още се възстановява.

Недялков се контузи на 16 септември при гостуването на „Мидтиланд“ (1:1) на старта на групите в Лига Европа. Първоначално той трябваше да е готов за две седмици и дори бе извикан за лагера на националите за мачовете с Литва и Северна Ирландия. Недялков пътува с “лъвовете” до Вилнюс, но напразно и преди срещата с островитяните бе освободен от лагера в Бояна.

„Лудогорец“ вдига Недялков за „Брага“

Впоследствие се появиха информации, че именно престоят при “трикольорите” и пътуването до Литва е усложнило нещата с възстановяването му. Имаше надежда, че Антон Недялков ще бъде вдигнат за гостуването на „Брага“ в ЛЕ в четвъртък, но това няма да се случи.

Според хора от щаба на разградчани най-оптимистичната прогноза за подновяване на тренировките е след паузата за националните отбори в средата на ноември.

Cross.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.