Насилникът на 17-годишната девойка от Цар Калоян почти умъртвил жертвата си от бой и опитал да отсече пръстите на лявата й ръка преди да я запали

ПРЕЗ 2016 ГОДИНА ИЗНАСИЛИЛ И МАЙКАТА НА СНОЩНАТА СИ ЖЕРТВА * МОМИЧЕТО СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТА СИ, ХИРУРЗИ АМПУТИРАТ ЧАСТ ОТ КРАЙНИЦИТЕ Й

„Точно преди денонощие в жилище в Цар Калоян са извършени няколко изключително тежки престъпления. Изнасилено е 17-годишно момиче, към него е проявена изключителна жестокост. Нападателят й е нанесъл жесток побой, опитал се да отсече всички пръсти на лявата й ръка, след което я е запалил“. Това каза на извънредна пресконференция преди малко окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

Извършителят на всички тези ужасии Ниязи е задържан днес малко след 17.00 часа на едно от КПТ-та до село Стражец в собствената му кола.

Според прокурор Тодоров нанесените травми и болките на момичето са почти несъвместими с живота. Тя е на командно дишане. По негова информация, в болница в Русе, хирурзи ампутират част от крайниците на девойката, която е и с 30% изгаряния.

Жертвата и насилникът са се познавали добре, те са братовчеди – майката на момичето е женена за брата на бащата на престъпника.

По зла ирония на съдбата през 2016 година задържаният днес е изнасилил майката на изнасиленото снощи момиче. Осъден е на две години и осем месеца затвор. Излязъл предсрочно от килията и още в изпитателния срок извършил ново престъпление спрямо кръвния му брат. Присъдата била 9 месеца с допълнение да доизлежи и остатъка от предишната присъда.

Снощи майката открила дъщеря си в горящия дом,  момичето успяло да каже кой и  е причинил всичко и изпаднало в безсъзнание.

Окръжният прокурор благодари специално на полицаите, криминалистите и жандармеристите за перфектната работа по задържането на заподозрения в престъплението. На практика КПП-та е имало в цяла Североизточна България. Очаква се утре и директорът на ОД на МВР – Разград Деян Минков да даде пресконференция за действията на полицията и жандармерията по издирването и задържането на 25-годишния мъж. Наблюдаващият прокурор ще му повдигне утре обвинение и ще поиска постоянна марка „задържане под стража“, каза още Тихомир Тодоров.

Обвинението ще е за опит за убийство, извършено с изключителна жестокост и мъчителен за жертвата начин. Наказанието е от 15 до 20 години затвор, доживотна присъда или доживотен затвор без право на обжалване. Ще се повдигнат и обвинения за изнасилване и палеж. Според прокурор Тодоров насилникът е психопат, напълно е съзнавал какво прави, не е проявил никакво снизхождение към жертвата и дори я е оставил да умре. По всяка вероятност преди да напусне жилището, е залял момичето с бензин. Досега няма информация някой да му е помагал в престъплението и последвалото укриване. Според данните от разследването и доказването на предишните му две престъпления Ниязи не употребява алкохол.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Насилникът на 17-годишната девойка от Цар Калоян почти умъртвил жертвата си от бой и опитал да отсече пръстите на лявата й ръка преди да я запали”

  1. Имам желанието 10 години под ред да режа от месото му и да му печа кожата след това в неговата уста ! Члена мъчително да му се премахне ! Всеки ден по един зъб с клещи да му бъде изкаран ! Всеки ден пробиване на ръцете с перон ! И така докато смърта ни раздели изрод гаден ! Ще ти изкормя всичко в теб ! Сам ще се изядеш мамка ти Долна !

  2. да му се направи същото деяние и на него/каквото той е сторил/след това да го осъдят . Но нека се приеме смъртно наказание защото на такива изроди ние данъкоплатците плащаме удоволствието за храна , легло и охрана, докато навън има много гладни, просещи и бездомници, а за затворници изверги на държавна издръжка . Да се осъди и майката за бездействията си спрямо децата си и непристойнно поведение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.