Народният представител Десислава Атанасова се отчете пред хората от Разградско

Десислава Атанасова избра Фейсбук, за да направи отчет през избирателите за стореното от нея през миналите четири година като народен представител от Разград.

„Приятели от област Разград, преди четири години на днешния ден започна кампанията за 44-тото НС. Месец по-късно ме избрахте за ваш народен представител. Представям ви кратък отчет за моите отговорности, инициативи и изпълнени ангажименти. Надявам се, че съм оправдала вашето доверие!“. Така започва обръщението си към хората от Лудогорието Десислава Атанасова.

А след това подробно, леко и достъпно –  в текст и снимки, обобщава работата си в изтичащия мандат на Народното събрание.

Започва с факта, че е внесла 30 законопроекта. Специално място е отделено на усилията й да изпълни обещанията си към хората в Разградска област. Да бъде винаги там, където е имало нужда от нейната подкрепа или присъствие. В отчета намира място и нейното участие в решаване на европейски въпроси и външната политика.

С подкрепата на правителството на Бойко Борисов в Разградска са били реализирани проекти по пътната инфраструктура за над 100 000 000 лева. Сторено е много по подобряването на градската среда, образование и здравеопазване във всички общини на областта, припомня Атанасова

В отчета са да един  всички от реализираните с постановления на правителството проекти в общините за общо над 27 000 000 през изминалите четири години. Отделно – правителствената политика за етническа толерантност и подкрепа  за ремонт или строителство на православни и мюсюлмански храмове.

В отчета следват страници с много снимки от участие на Десислава Атанасова в културни, образователни и спортни събития  навред из Лудогорието,

Не е подмината и последната година, белязана от пандемията от COVID-19 и стореното за хората в нужда от подкрепа тук.

Финалните страници са илюстрирани със снимки от десетките срещи на народната представителка с хората в Лудогорието

„Срещи с хиляди усмивки и протегнати ръце, подкрепа и доброта! Благодаря!“. Така завършва  Десислава Атанасова.

Отчетът може да видите ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.