Наркотици – у малки и големи

14-годишно момче е хванато с дрога при полицейска проверка, извършена около 17.20 часа на 26 август в жк „Орел“ в Разград, съобщиха от пресцентъра на МВР.
При личен обиск е установено, че непълнолетният държи 3,55 грама растителна маса, която при тестване реагира на синтетичен канабиноид.
24-годишен мъж от село Дряновец е задържан за притежание на наркотици. Около 13.15 часа на 26 август в Разград е спрян управляваният от него автомобил „БМВ“. В хода на полицейската проверка е установено, че водачът държи 12,2 грама суха растителна маса, която при тестване реагира на канабис.
А около 17 часа на 26 август в Исперих е спрян „Фолксваген Голф“. В хода на проверката 47-годишният водач от село Бисерци е изпробван за употреба на наркотични вещества. „Drug test 5000“ реагирал положително на амфетамин, метаамфетамин и метадон. Мъжът е и неправоспособен. Задържан е , по случая е започнато бързо производство. Около 18.30 часа е извършена проверка в имот в село Белинци, обитаван от водача на „Голфа“. Намерени и иззети са 140 къса цигари без акцизен бандерол.
/e-Razgrad.bg/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.