Награди „Неофит Рилски“ за учители

Началникът на Регионалното управление на образованието в Разград Ангел Петков

връчи днес годишните награди на Министерство на образованието и науката „Неофит Рилски”на отличените учители от Лудогорието: Сема Алиева – преподавател по география и икономика в ПГ „Васил Левски“ – Исперих; Татяна Димова – главен  учител в ОУ„Васил Левски, преподавател в начална образователна степен, информационни технологии и предприемачество и на директорката на ПГТС „Христо Смирненски“ в Разград инж. Димитричка Ангелова.

Отличията се присъждат за високи резултати и дългогодишна педагогическа дейност. Предложенията за наградените са направени от РУО и учителските синдикати. Днес на церемонията присъстваха и социалните партньори от СБУ Рада Нейчева и Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ Фаня Тодорова.

Ангел Петков изрази уважението и признателността си към това, което правят наградените за образованието и децата от Разградско и добави: „Поздравления за стореното от вас особено сега – в различната година – годината на пандемията”.

От своя страна наградените преподаватели благодариха за отличията и подчертаха, че ги приемат като награда за всички колеги в своите училища, защото учителската професия е екипна работа. А Татяна Димова допълни: „Повярвайте,  предизвикателството да стигнем до „новите деца“ с всяка изминала година става все по-голямо и по-хубаво!“

/e-Razgrad/

Hits: 18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.