Награди „Неофит Рилски“ за разградски учители

Учителките Красимира Кирчева и Дияна Георгиева от Разград са тазгодишните носители на почетното отличие-грамота „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката. Наградите си те получиха от началника на Регионалното управление на образованието Ангел Петков.

Красимира Кирчева е старши учител в Професионалната гимназия по транспорт и строителство „Христо Смирненски“, Дияна Георгиева – педагогически съветник и учител в Профилираната гимназия с преподаване на чужди езици „Екзарх Йосиф“.

Предложенията за приноса им в развитието на образователното дело в Разградска област са направени от Регионалното управление на образованието и училища, където работят Красимира Кирчева и Дияна Георгиева

Началникът на РУО Ангел Петков изрази уважението и признателността си към това, което правят отличените, за образованието и децата.

От своя страна отличените благодариха за признанието и уточниха, че приемат отличията като награда за всички свои колеги и за учениците си. Без тях наградата нямаше да стигне до нас, категорични бяха и двете преподавателки..

Почетната грамота „Неофит Рилски“ се присъждат по повод 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, българската азбука, просвета и култура, и славянската книжовност за дългогодишна, цялостна професионална дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

/e-Razgrad/

Hits: 48

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.