Награди от здравния министър за принос към имунизацията срещу COVID-19

Екипът на имунизационните кабинети в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Разград и личният лекар д-р Деян Коларов бяха наградени с грамоти от здравния министър д-р Стойчо Кацаров за приноса им към кампанията на България за ваксинация срещу COVID-19.

Грамотите връчи областният управител на Разград Иван Борисов. За МБАЛ „Свети Иван Рилски“ наградата получи главната медицинска сестра на лечебното заведение Пламена Николаева.

„Тези грамоти са признание и висока оценка за проявеното старание, за активността, хуманността и професионалната ангажираност, за постигнатите високи резултати“, заяви областният управител. От свое име Иван Борисов благодари на наградените и подчерта, че като председател на Областния кризисен щаб за борба с  COVID-19  оценява високо положените от тях усилия.

„Наш дълг е да опитаме да убедим скептиците и да помогнем на всички да осъзнаят, че това е начинът да се справим с тази страшна болест. Убеден съм, че ако всички ангажирани в процеса са толкова отдадени и решителни в действията си като вас, то много скоро ще забравим за пандемията и ще се върнем към нормалния си начин на живот“, каза още областният управител.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.