Наградиха победителите в конкурса „Полезната и опасната страна на магическия свят в интернет”

Зам.-кметът на Разград Хабибе Расим приветства организаторите и участниците в конкурса „Полезната и опасната страна на магическия свят в интернет” и връчи наградите на част от победителите.

Организатори на надпреварата са: Община Разград, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към него. Над 90 ученици от цялата Разградска област участваха в трите раздела: рисунка, компютърна рисунка и кратък разказ.

На церемония във фоайето на Общинския културен център, където бе подредена изложба от най-добрите творби, Хабибе Расим благодари на участниците в конкурса, че са вложили богато въображение и умения при подготовката на творбите си. Пожела и на тях, и на връстниците им, а и по-големите, да говорим повече по темата за безопасността в интернет, да не забравяме, че той както е пълен с възможности за всички нас, така и трябва да сме внимателни.

Наградите – грамоти и ваучери от книжарница „Светлина” на различни стойности – получиха общо 38 деца. Призове на отличените връчи и председателят на ОбСНВ Станислава Петрова, а специалната награда на Прокуратурата бе връчена от прокурора от Районна прокуратура-Разград Десимира Недкова.

Още снимки – на фейсбук страницата на Община Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 47

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.