Мотофрези за всички села в община Кубрат

Със собствен финансов ресурс Община Кубрат осигури специализирани мотофрези с ремаркета за всички населени места в общината, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Днес кубратският градоначалник Алкин Неби предаде машините на кметовете на населените места. На събитието в общинския център присъстваха председателят на местния парламент Хюсеин Юмеров, зам.-кметът Мирослав Йорданов, представители от общинската администрация и кметове на кметства.
Фрезите са трискоростни с фар за нощно осветление и снабдени с роторни косачки с два диска, а размерът на всяко ремарке е 290х130х100 см. Двигателят на машината е бензинов, четиритактов и с мощност от 7.0 к.с. „Изключително сме благодарни на кмета Алкин Неби и Община Кубрат за проявеното разбиране и за тази толкова ценна помощ и придобивка, защото наистина много от проблемите по селата, свързани с косене и почистване на тревни площи ще бъдат решени”, коментираха кметовете на селата в община Кубрат.
„Тази инвестиция е за хората и се надяваме, че ще върши чудесна работа на кметовете и работниците. Винаги сме мислили за жителите на общината и винаги сме заставали до тях“, коментираха от ръководството на Община Кубрат.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.