Момчетата до 13 години стартираха с победа в зона „Добруджа“

В събота баскетболните Вълци се наложиха над един от претендентите за челните позиции – „Черно море“ с 74 на 45 точки в мач, изигран в Силистра.

Момчетата показаха зъби в защита и атрактивни отигравания в нападение. С тази победа разградчани доказаха своята класа в тази възраст и заявиха своите цели – класиране на финали и атака на медалите, които им се изплъзнаха миналата година.

“Имаме страхотни отбори, които се надиграват с най-силните школи в страната. Целта ни този сезон е да успеем да класираме 6 отбора на финали, както и да успеем да домакинстваме поне на два от тях. Това може да се случи след отварянето на зала „Абритус“, която е толкова необходима за развитието на баскетбола в града и региона. Имаме вече и над 100 деца от 1 до 3 клас, за които предстоят вътрешните турнири на клуба. Всички деца, които искат да играят, имат възможност да се запишат по всяко време в своето училище. ”

От клуба се обръщат с огромна благодарност към “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, заедно с които вече пета година работят, за да привличат все повече деца от различни възрасти от целия град да играят баскетбол и да живеят активно!

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.