Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Отваряме  зала „Абритус“ за спорт и връщаме блясъка  на колодрума в Разград

Запознат съм с казуса свързан с проточилия се ремонт на спортната зала „Абритус“ и имам решение за приключването му. Обектът ще бъде завършен в кратки срокове и  достъп до новата зала ще имат всички спортни клубове в Разград.

Това обяви на среща със спортната общественост в града кандидатът за кмет на обединената десница  Мирослав Грънчаров. Той разговаря с треньори и състезатели заедно с Мануела Малеева, която е един от активистите на „Демократична България“ и член на ръководството на формацията.

Разградският колодрум ще бъде обновен и  градът ще възстанови  традициите си в колоезденето. А любителите на  велосипеди ще  карат колелета  си по най-дългата велоалея  в Блгария от  музея „Абритус“ до „Пчелина“, увери Грънчаров.

„Тези проекти са напълно осъществими със средства от еврофондовете, които  финансират развитието на градската среда. Ние сме екип от съмишленици, с висока експертиза и  знаем как да  развием  полезни за града ни  проекти.“, обясни кандидатът на десните.

Той   обяви, че  още в началото на кметския си мандат ще смени настилката на кварталните спортни игрища и ще пусне  осветление на тенис корта, защото  това са лесно решими  проблеми. Постоянният  диалог с  клубовете  гарантира  развитието на  спорта в града.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.