Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Заедно извоювахме Разград, сега  да си върнем и България!

През есента на 2019 година, когато се кандидатирах за кмет от името на „Демократична България“, убеждавах хората в Разград, че изборите са възможност.

Бях сигурен и успях да убедя приятели, познати и хиляди съграждани, които тогава не познавах лично, че промяната е възможна. Направих го независимо от внушенията, че партията на Борисов не можела да губи избори.

Тогава младите, активните хора в Разград, отвратени от безхаберието и мързела на калинките на ГЕРБ, разгневени от безочливите  кражби и безобразния ремонт  в жк „Орел“ повярваха  в нас и ни подкрепиха. И всички заедно спечелихме правото си на бъдеще.

Това стана възможно, защото тогава всички ние, не само бяхме гневни, не просто искахме промяна, но бяхме активни и тя се случи. Хиляди  хора от общината излязоха да гласуват, убедени, че бюлетината е тяхното черешово топче, с което могат да гръмнат и най- дебелия и заседнал във властта, самозабравил се управник.

Година и половина по-късно пак ни предстоят избори. Днес не е трудно да се критикува. Пачките и кюлчетата в чекмеджето на Борисов, проядената от корупция  държава, откраднатото бъдеще на децата ни, хаосът с Covid кризата отвратиха  хората от властта и обезсмислиха думата ДЪРЖАВНОСТ.

Но пак не е достатъчно само да сме гневни. Не е смислено да се питаме има ли алтернатива. Трябва да гласуваме, за да може промяната, която заедно започнахме в Разград, да обхване цялата страна.

„Демократична България“ е политическата сила, която знае какво трябва да се направи, за да се модернизира България. Страната ни има потенциал да се развива не по-зле от другите европейски държави, но на кормилото трябва да застанат хора, които са образовани, компетентни, отговорни и свободни.

Кандидатите на „Демократична България“ в Разград са хора от Разград, хора с биографии, доказани професионалисти. Те са изградили своя авторитет пред очите на всички ни, не като пазят чиновническите си места, подарени им от някоя партия, а като  работят, създават и надграждат средата около себе си.

Всеки път има начало. България може да върви напред без да се страхува за бъдещето на децата си, българите можем да живеем в справедлива модерна държава и да не се срамуваме от правителството си.

На 4 април трябва да  тръгнем по този път. И кандидатите на „Демократична България“  са хората, които с нашето доверие ще извървят пътя на промяната.

Гласувайте с номер 11 за бъдещето на децата си!

България може  повече!

/Платена публикация/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.