Мирослав ГРЪНЧАРОВ: В селата искат да кметът да е там и когато няма избори

„Хората в  селата на нашата община живеят с усещането, че са изоставени от властта.

На срещите ми  тази седмица в Просторно, Гецово, Пороище чух различни оплаквания и претенции към общинската управа, но навсякъде ме посрещнаха и изпратиха с едно и също очакване: кметът да отива при хората в селата и когато няма избори.“

Това написа в личната си страница във Фейсбук кандидатът за кмет на Разград Мирослав Грънчаров. Постът е създаден след поредица от срещи на представителя на „Демократична България“ в села от общината.

„В разговорите не съм обещавал да реша всички проблеми сега и веднага. Хората се оплакваха от калната вода, която тече от селските чешми в Пороище, от автобуса, който не влиза в Просторно, от скитащите кучета в Гецово. Всички  ми показваха  разбитите си улици, по които и аз  карам  кола.

Единственото, което обещах, е, че след изборите ще ходя лично във всяко село на община  Разград поне 5-6 пъти в годината. За да може проблемите на хората, да стигат също до кабинета на кмета. За да се търсят и намират решения, които да извадят селата от забвението и да погледнат и те  към бъдещето.“, пише кандидатът на десните партии в Разград.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.