„Лудогорец“ се прибра с точка от Дания

„Лудогорец“ започна с равенство 1:1 участието си в груповата фаза на Лига Европа. Святченко още във 2-аа минута засече след корнер, но в аут.

Секунди по-късно домакините вече водеха. След центриране отляво на Евандер Густав Исаксен с глава не остави шансове на Кахлина – 1:0. В 18-та минута Алекс Сантана пробва удар от около 30 метра, но неточен. В 27-та минута Жуниньо би с глава след корнер, но макар и от чиста ситуация, не уцели вратата.

„Лудогорец“ изравни в 32-та минута. Текпетей стреля с левия крак, топката рикошира и отиде към Кирил Десподов, който отблизо нямаше как да сбърка – 1:1.

В началото на втората част контузия получи Антон Недялков, който бе заменен от Шакил Пинас. Капитан пък стана Кирил Десподов. В 55-та минута Паулиньо пробва удар, като Кахлина се справи. След това Десподов също получи травма и бе сменен от Мавис Чибота. Лентата пък отиде на ръката на Игор Пластун. В 69-та минута Жуниньо би, топката рикошира, но Кахлина изби блестящо. Веднага след това Евандер проби добре, като обаче не уцели вратата.

В другия мач от групата „Цървена звезда“ победи с 2:1 „Брага“ в Белград. Следващият мач на „Лудогорец“ е именно срещу сърбите на 30 септември в Разград.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.