„Лудогорец“ се измъкна с реми от Исландия

„Лудогорец“ направи 1:1 в първия мач от II предварителен кръг на Лига Европа срещу „Валур“. Реваншът е след седмица в Разград.

Домакините откриха резултата в началото на мача чрез Петри. Анисе изравни в даденото от рефера продължение на срещата. „Лудогорец“ имаше тотално превъзходство през целия мач, като пропусна куп положения пред противниковата врата.

Валур откри резултата в 11-та минута домакините изпълниха странично хвърляне от Ласе Петри. Топката бе изчистена от Антон Недялков напред, но Омарсон се пребори и я свали вдясно отново за Петри. Датският полузащитник си нагласи топката на десния крак и с топовен удар прати топката във вратата на Пламен Илиев, който бе заел позиция за центриране и не успя да спаси.

В първата минута от добавеното време на мача Вандерсон комбинира на два пъти страхотно със свои съотборници на двойно, а накрая центрира успоредно по земя към Кешеру, но румънският национал бе закъснял с придвижването си и гол не последва за българския тим. Все пак в 91-та минута „Лудогопец“ изравни резултата в Рейкявик. Включилият се страхотно Вандерсон центрира отляво за Абел Анисе, а мадагаскарският национал бе оставен непокрит и отблизо с глава прати топката в мрежата.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.