„Лудогорец“ привлече Спас Делев

„Лудогорец“ реализира втория си зимен трансфер. В четвъртък клубът финализира преговорите със Спас Делев, съобщиха от клуба.

Националът на България премина успешно медицинските изследвания, след което подписа договор с десеткратния шампион. Делев, който за последно игра в „Арда“, ще бъде представен пред медиите на пресконференция във Варна в началото на януари 2022 г. В морската ни столица отборът се събира за началото на зимната подготовка, откъдето на 10 януари заминава на лагер за Турция.

Спас Делев има дълга и успешна кариера в България и чужбина. У нас е играл за „Пирин“, ЦСКА, „Локо“ (Пд)“, „Берое“ и „Арда“. В чужбина е носил екипите на турския „Мерсин“, испанския „Лас Палмас“ и полския „Пагон“. Халфът има и 35 мача за националния отбор на България, като е отбелязал три гола.

“За мен е чест да премина в „Лудогорец“. Идвам, за да сбъдна една моя мечта – да стана шампион на България. Вярвам, че ще помогна на новия ми отбор в борбата за титлата”, коментира Делев.

Той е вторият футболист, който подписа договор с „Лудогорец“ през последните десет дни. Преди него шампионът привлече бразилското крило Рик Джонатан, който ще се присъедини към отбора на лагера в Турция.

/e-Razgrad/

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.