„Лудогорец“ победи с 2:1 „Ботев“ в Пловдив

„Лудогорец“ победи с 2:1 Ботев (Пд) в мач , който се игра без публика в Коматево.

Преди срещата домакините поздравиха „Лудогорец“ за 11-та поредна титла, като подариха букет на капитана на Орлите“ в този мач Сисиньо. Треньорът на гостите Азрудин Валентич пусна състав, в който преобладаваха футболисти, играли по-малко през сезона. Дебют в елита направи вратарят Симон Слуга. Атаката водеше Матиас Тисера, а Кирил Десподов не игра заради лека травма.

В 39-та минута разградчани поведоха в резултата с гол на Спас Делев. Крилото на „Лудогорец“ беше допуснат да навлезе в наказателното поле. Той финтира Виктор Генев и стреля. Топката се удари в крака на Самуел Супрайен и влетя в мрежата на Хидает Ханкич. Малко след това Тисера можеше да направи 2:0, но не се възползва по най-добрия начин от голяма грешка в защитата на домакините.

„Ботев“ обаче не се предаде и изравни. Реда Рабей нахлу отдясно и подаде точно на включилия се в атака Па Конате, който изравни в последната минута на първата част.

В 57-та минута „Лудогорец“ отново излезе напред в резултата. Текпетей нахлу през центъра и опита пас към Спас Делев. Джеймс Ето’о опита да пресече паса, но прати топката в своята врата за нещастие на Хидает Ханкич.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 89

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.