„Лудогорец“ и Общината предлагат да гледаме заедно мачовете на Орлите извън Разград

Утре “Лудогорец” стартира фен фест на “Хювефарма арена”. Той ще продължи до края на лятото, съобщи клубният сайт.

Всеки ден след 12,00 ч. привържениците на осемкратния шампион ще могат да се забавляват на стадиона, участвайки в турнири по карти, табла, мини футбол и други. За настроението на всички ще се грижат гостуващи певци и музиканти. Специални атракциони ще забавляват децата, а за техните родители ще се предлага балканска скара, бира, както и други храни и напитки.

А на голям екран ще могат да се гледат и мачовете на Орлите извън Разград, първият от които е в петък (5 юни) от 21,00 ч. срещу „Левски“ на стадион “Георги Аспарухов”, както и други дербита от България и чужбина.

Предложение към разградчани да гледат заедно първия мач на „Лудогорец“ след старта на първенството заради коронавируса отправя и Община Разград.

Това може да стане на големия екран на стената на Общинския културен център. В пространството отпред ще бъдат подредени столове и пейки за сядане, в близост още от 17,00 ч. ще е и караваната със спортни артикули на „Лудогорец“.

Два кръга преди края на редовния сезон и преди плейофите лидер е „Лудогорец” с 55 точки, а „Левски” е втори с 46, но и с мач повече от шампионите.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.