„Лудогорец“ изпусна трите точки

„Лудогорец“ загуби с 0:1 домакинството си на „Реал Бетис“ в мач от група С на Лига Европа и по този начин второто място ще се реши в пряк дуел с „Рома“ на 3 ноември в италианската столица.

Единственото попадение реализира световният шампион с Франция за 2018 г. Набил Фекир. Орлите играха много силно, особено през първото полувреме. Статистиката категорично е в полза на шампионите, като гостите отбелязаха гол с единствения си удар във вратата.

Анте Шимунда направи няколко промени в своя състав. Титулярно място за пръв път в Европа получи бразилският халф Педро Нареси, който бе предпочетен пред Мануел Шоу. Игор Тиаго поведе атаката за сметка на Матиас Тисера, а Сисиньо бе избран за ляв бек вместо Дени Групер.

Легендата на испанците Хоакин ги поведе с капитанската лента. На нея бе ликът на Трифон Иванов, който игра на „Бенито Вилямарин“ в началото на 90-те. Титуляр беше и испанският национал Серхио Каналес.

За първата част може да се каже, че „Лудогорец“ показа отлично лице и надигра своя именит съперник, като отправи 9 удара, като 4 от тях бяха точни, но Клаудио Браво бе непреодолим.

В 56-та минута „Бетис“ поведе. След изпълнение на тъч топката достигна до Луиз Енрике. Той даде пас без да гледа към Набил Фекир, Аслак вон Витри покри засадата, а Фекир надигра Оливие Вердон и без проблеми откри резултата. До края на мача „Лудогорец“ опита да върне попадението, но чисти голови положения липсваха.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 15

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.