“Лудогорец” започва нов опит за влизане в Шампионската лига

Българският шампион “Лудогорец” започва нов опит за влизане в групите на Шампионската лига. Първият съперник в квалификациите е “Шахтьор” (Солигорск), който триумфира с титлата в Беларус.

Участието на “Лудогорец” в пресявките за най-силния клубен турнир стартира с домакинство, а реваншът е след седмица. Мачът в Разград е от 20 ч. и ще бъде излъчен по Diema Sport.

Треньорът на “Лудогорец” Валдас Дамбраускас заяви, че отборът му е готов толкова, колкото трябва. По думите му съперникът е проучен добре.

“Ние не идваме от плажа, подготвяхме се един месец за този мач и трябва да покажем разликата на терена”, добави Дамбраускас.

Капитанът Антон Недялков заяви, че отборът трябва да се постарае да се върне към най-добрите си мачове. “Миналият сезон не беше много сполучлив за нас. Искам да се постараем и да изглеждаме много по-добре. Трябва да си върнем лицето. Този месец не беше докрай достатъчен, но разбрахме как трябва да реагираме във всяка една ситуация”.

“Лудогорец” игра два пъти в групите на Шампионската лига през сезони 2014-15 и 2016-17. И тази година едва шест отбора ще се класират в турнира през квалификациите, като четири ще заслужат място от шампионския поток.

Dnevnik.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.