„Лудогорец“ загуби две точки в Бистрица

„Лудогорец“ направи 2:2 с „ЦСКА 1948“ в здрав мач, игран на тежкия терен в Бистрица . Така два кръга преди края на сезона отборът от „Българска армия“ води с една точка пред „орлите“. Домакините пък си отмъстиха на разградчани за загубения финал за Купата на България с сряда с 1:3.

Ивайло Петев бе сменил местата на двама от своите играчи за разлика от финала. Серджио Падт бе на вратата за сметка на Симон Слуга, който пази предимно за Купата на България, а Клод Гонсалвеш замени Педро Нареси.

„Лудогорец“ поведе едва през втората част. Още в 47-та минута след бързо изпълнение на фаул в половината на разградчани Бърнард Текпетей подаде за Кайо Видал, който намери Мануел Шоу, а той от своя страна даде чудесен пас за Спас Делев, който проби през центъра и с левия крак по земя не остави шансове на Даниел Наумов – 1:0 за Орлите.

След попадението домакините тръгнаха смело напред и стигна до изравняването. Голът реализира Педриньо. Алекс Колев подаде за Георги Русев, който отклони за бразилеца и той с левия крак не прости на Серджио Падт. „Червената“ радост обаче беше много кратка и в 62-та минута Кирил Десподов отново изведе шампионите напред. Стив Фуртадо сбърка, топката се озова в Мануел Шоу, който подаде за Спас Делев. Този път опитният футболист влезе в ролята на асистент и изведе Кирил Десподов, който промуши топката между краката на Даниел Наумов – 2:1 за „Лудогорец“.

Но в 86-ата минута Ивайло Чочев вкара 21-ия си гол от началото на сезона. Ради Кирилов му свали топката и с елегантен удар с левия крак не остави шансове на Серджио Падт – 2:2.

/e-Razgrad/

Снимка: Ludogorets.com

Hits: 142

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.