„Лудогорец“ е „набрал“ на „Мидтиланд“

„Лудогорец“ има допълнителна мотивация срещу „Мидтиланд“. Именно датският тим отстрани разградчани от Шампионска лига през изминалия сезон след минимална победа с 0:1 на „Хювефарма Арена“.

Неприятната новина в лагера на Орлите е отсъствието на старши треньора Валдас Дамбраускас. Наставникът не отпътува за Дания, след като даде положителна проба за коронавирус. Тимът ще бъде воден от неговия помощник Станислав Генчев. Под въпрос за мача остават нападателят Пиерос Сотириу и защитникът Оливие Вердон, които взеха участие в последната тренировка на „Лудогорец“ преди двубоя, но все още не са напълно възстановени. Жордан Икоко и Дорин Ротариу са с травми и със сигурност пропускат мача срещу Мидтиланд.

На традиционната пресконференция преди мача Станислав Генчев заяви, че „Лудогорец“ ще се бори за първото място в своята група и се надява да го спечели.

Вероятен състав на „Лудогорец“: Кахлина, Сисиньо, Игор Пластун, Жозсуе Са, Антон Недялков, Клод Гонзалвеш, Стефан Баджи, Алекс Сантана, Бърнард Текпетей, Кирил Десподов, Елвис Ману

Dnews.bg

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.