„Лудогорец“ втори път загуби от „Тотнъм“

Отборът на „Лудогорец“ загуби с 0:4 от „Тотнъм“ в мач от група “J” на Лига Европа.

Голямо влияние за развитието на мача оказа и факта, че през последните две седмици нормален тренировъчен процес за разградчани  почти липсваше поради многото положителни проби за коронавирус.

Още в началото на срещата домакините опитваха да окажат натиск върху „Лудогорец“. В 16-та минута падна първия гол в срещата в полза на Тотнъм“, след пас на Деле Али топката рикушира в Драгош Григоре и се озова в краката на Винисиус, който остана сам срещу вратаря на разградчани и отбеляза първото попадение в мача. В следващите минути момчетата на Жозе Мауриньо имаха още няколко удара към вратата на „Лудогорец“. В 34-та минута Деле Али получи възможност да се разпише сам, но без капка егоизъм Али подаде на Винисиус, който бе останал пред празната врата и така последният завърши атаката и направи резултата 2:0 за „Тотнъм“. 6 минути по-късно последва и ъглов удар за „Лудогорец“, но до попадение не се стигна.

Второто полувреме започна със жълт картон за Танги Дномбеле от „Тотнъм“, който фаулира Антон Недялков. В 54-та минута последва пряк свободен удар за „Лудогорец“, след като Джафет Танганга фаулира Икоко. Зад топката застана Кирил Десподов, но центрирането му не бе точно. В 63-та минута Хари Уинкс направи резултата 3:0 след ювелирно изпълнение като топката влезе във вратата на разградчани след горна и странична греда. В 73-та минута след грешка на Доминик Янков, който се подхлъзна, топката беше отнета и секунди по-късно Лукас Моура стреля от наказателното поле като по този начин оформи крайното 4:0.

След този мач шансовете на „Лудогрец“ за излизане от групата са минимални, тъй като българският тим все още няма спечелена точка в група “J”.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.