„Лазерен център д-р Господинова“ – бижуто в естетичната дерматология

„Лазерен център д-р Господинова“ за естетичната дерматология в Разград е място, където ще попаднете в приятна обстановка, ще получите мило обслужване с последни научни достижения, намерили израз във високотехнологични апаратни процедури. За специалистите в лазерния център грижата, вниманието, индивидуалният подход и безкомпромисните резултати са на първо място. Центърът разполага с висококласна медицинска апаратура, с FDA сертификати за качество, ефективност и безопасност.

В „Лазерен център д-р Господинова“ ще намерите решение на всеки дерматологичен проблем.

 

Ето разказ за Центъра от първо лице, д-р Дени Господинова:

– Лазерен център д-р Господинова“ е моя реализирана мечта – да разширя създадения от родителите ми „Център по естетика“ в Търговище. От малка знаех, че искам да продължа каузата и направих крачката за това. През 2018 г., завърших медицина и сега специализирам „Кожни и венерически болести“ в МБАЛ – Шумен.

Обичам работата си и вече трета година развивам знанията и уменията си в областта на естетичната дерматология. Целта ми е да науча пациентите, че грижата за кожата на лицето и тялото трябва да бъде на първо място в тяхното ежедневие. Обичам да разрешавам проблеми като пигментни петна, белези от акне, защото аз самата съм се сблъсквала с тези кожни проблеми и от личен опит знам колко е неприятно за самочувствието на една дама. Обяснявам на пациентите си, че поставянето на ботокс или хиалуронов пълнител в проблемните зони не трябва да бъде първи избор за подобрение на състоянието на лицето. Винаги подбираме подходящата, правилната апаратна процедура за конкретния случай. От изключително значение за състоянието на кожата е да пробудим естествените процеси в тялото, за да стимулираме производството на клетките. Важно е всеки да обръща внимание на лицето си преди да е станало прекалено късно, да използва по-малко грим и да не излага често кожата на вредни лъчения в солариум.

Ние не сме нови в естетичната дерматология, вече 21 години успешно се грижим за нашите клиенти от Търговище. С годините работа успяхме да спечелим доверието им с реални резултати и решения за най-разпространените естетични проблеми. Високата оценка за услугите ни бързо превърна „Център по естетика“ – Търговище в предпочитан партньор и еквивалент за обслужване от най-висок клас, дори за малък град като него. Общата удовлетвореност ни стимулира да инвестираме все повече и повече в медицинска апаратура, с която да покриваме по-голям спектър от дерматологични нужди и процедури. Огромният интерес от страна на дами от Разград ни доведе до следващата стъпка и до реализирането на моята мечта – да създадем „Лазарен центърд-р Господинова“. Изключително сме щастливи и поласкани от топлото посрещане и прекрасното отношение на нашите клиенти. За толкова кратко време, толкова много дами и господа ни се довериха. Запознахме се със страхотни хора, с които нямаме търпение да работим и да се развиваме заедно.

………………..

Д-р Господинова предлага безплатни консултации два пъти в месеца. Последвайте фейсбук и инстаграм страниците на „Лазерен център д-р Господинова“ за да научите първи за промоции, иновативни технологии и решения, както и дати за консултации.

За повече информация екипът на д-р Господинова е винаги готов да ви помогне както на място – бул. „България“ 29, така и на тел. 0878651354.

Hits: 1097

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.