Костадин Костадинов: Поставили сме си за цел да управляваме държавата, така че мандат от Разград е задължителен

„Поставили сме си за задача да бъдем първа политическа сила на национално ниво, така че задължително на локално ниво в Разград трябва да имаме поне един мандат, каза на пресконференция преди среща със симпатизанти в столицата на Лудогорието лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Това е цел, която в партията са си поставили още на предишните избори и сега ще работят да я изпълнят. „Специално за мен това е много важен въпрос – като кубратски зет съм много ангажиран с проблеми, които познавам от години. Те могат да бъдат решени само чрез активно взаимодействие между местната и изпълнителна власт. „Възраждане трябва да разполага с всички необходими лостове в правителството, за да може да използва разумно и целесъобразно държавния бюджет, който в момента се харчи според принципа къде кметът е наш, къде фирмата е наша, къде поръчката е наша“, мотивира се Костадинов.

По думите му, „Възраждане“ няма целева група на изборите, избирателите на партия „Възраждане“ са всички българи.

„Всеки, който иска да живее тук в свободна и  независима държава, а не в долнопробна американска колония, е добре дошъл на изборите за нас.  Ние не делим хората на тези и онези като някои партии, търсим хора, които искат просто да живеят в България“, посочи Костадинов.

Той е категоричен, че  предстоящите избори ще са референдум за това дали България да продължи да съществува като държава.

На срещата с членове и симпатизанти бе представена и листата на ПП “Възраждане” с кандидати за народни представители Разград за изборите на 2 октомври. Водачът на листата Веселин Вешев посочи като приоритети за региона подобряване на пътната инфраструктура, както и решаването на проблемите в здравеопазването и водоснабдяването.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.