Кортик за Гюнай Хюсмен

Областният управител Гюнай Хюсмен бе награден с почетен кортик от Централното военно окръжие. Призът е за „дългогодишна отлична съвместна работа между Военно окръжие – Разград и Областна администрация, за оказано съдействие при популяризиране на военната професия и издигане престижа на въоръжените сили на Република България“. Заповедта е подписана от началника на Централно военно окръжие полковник Георги Петков. Наградата връчи началникът на Военното окръжие в Разград подполковник Диян Желев. Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Подполковник Желев предаде на областния управител и благодарствено писмо от полковник Георги Петков. В него се казва: „Изразявам своето уважение към Вашата работа, упоритостта и всеотдайността, които влагате в ежедневната си дейност и стремежа да работите в интерес на гражданите на областта и развитието на региона към общоевропейските ценности. Впечатлен съм от размаха на действие и постигнатите цели през мандата Ви. Надявам се съвместната работа между Военно окръжие – Разград и Областна администрация да продължи и да е все така успешна“.

Гюнай Хюсмен благодари за оказаната чест и изрази увереност, че добрата съвместна работа между двете институции ще продължи и занапред.

/e-Razgrad/

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.