Консултации за още пет избирателни секции

В петък, 25 юни, в Община Разград ще се проведат консултации за съставите на още 5 избирателни секции за изборите за състав на 46-то Народно събрание на 11 юли.

Те са свикани по покана на зам.-кмета и изпълняващ функциите кмет на Община Разград Добрин Добрев.

Консултациите са за определяне на съставите на: подвижни избирателни секции за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, за трудно подвижни избиратели, съгласно Закона за здравето, секционни избирателни комисии в МБАЛ „Св. Иван Рилски-Разград“ АД, включително в COVID отделения и Районна служба „Изпълнение на наказанията“ – Разград.

Консултациите са в 9.00 ч. на 25 юни в зала 308 на Община Разград. В консултациите могат да участват парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание. Могат да участват и други партии и коалиции, които не са парламентарно представени.

От пресцентъра на общината припомнят, че в началото на месеца на консултации между шестте парламентарно представени партии и коалиции с консенсус бяха разпределени съставите на 68 секции в Община Разград. В тях в изборния ден ще работят 584 човека, предвижда се в описаните по-горе 5 секции да са ангажирани още 33-ма души.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.