Консултациите за определяне на съставите на секционните комисии за изборите на 4 април – в понеделник

Кметът на Разград Денчо Бояджиев насрочи за 22 февруари, понеделник, от 9,00 ч., в зала 308 на Община Разград консултации за определяне на съставите на секционните избирателни комисии за изборите за народни представители на 4 април 2021 г.

За участие в тях са поканени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание и представители на коалицията, която има избрани с нейната кандидатска листа членове на Европейския парламент от Република България, но не е парламентарно представена. В консултациите може да участват и други партии и коалиции.

От пресцентъра на Общината припомнят, че със заповед на кмета, издадена на 9 февруари, бяха образувани 68 секции на територията на Община Разград, като в законовия срок преди изборния ден при наличие на необходимия по закон брой избиратели, може да се образуват и още две секции – в МБАЛ “Св. Иван Рилски“ и в Следствения арест.  В сравнение с предходните избори няма изменения както в местонахождението на избирателните секции, така и в обхвата на административните адреси, които включва всяка секция. Заповедта е публикувана на сайта на Община Разград в секция „Избори“ заедно с приложенията към нея.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.