Конкурс за най-красиви дворове и тераси

Започва 12-то издание на конкурса „Да на красотата“, организиран от Община Разград и Федерацията на жените.

Цветната надпревара има за цел да стимулира жителите на общината да покажат уменията си по аранжиране на домове и градини, насърчава ги да допринасят за красивия облик на града и останалите населени места в общината.

И тази година конкурсът е в разделите: най-добре зацветен двор; най-добре поддържан балкон; най-добре зацветен двор на фирма; най-добре зацветена лятна градина на търговски обекти от общественото хранене; най-добре зацветен двор в детска градина и училище и най-красив вход. Ще има награди и за селата от община Разград, чиито кметове проявят желание населеното място да участва. През 2021 г. подобна инициатива имаше в Гецово, Осенец, Островче, Балкански и Просторно.

Комисията с председател е зам.-кметът Добрин Добрев ще обходи адресите в началото на юли, а повторно – в края на септември. През октомври ще бъдат определени победителите. По традиция те се обявяват на благотворителен концерт, организиран от Федерацията на жените за Деня на християнското семейство. Наградите за победителите са различни градински приспособления.

Заявки за участие в конкурса се приемат до края на юни на телефони: 0896799103 – Любка Стоянова; 084 618 186 – Диана Димитрова; 0898609383 – Цветанка Маринова; 0886325204 – Добринка Монева; 084 618 311 – Йълдъз Шеремед.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.