Кметът на Разград откри 22-то издание на инициативата на ЦПЛР-ЦУТНТ –„Еко лято“2019

Кметът д-р Валентин Василев откри днес (1 юли) официално 22-то издание на „Еко лято“2019 пред Общински културен център. Той каза, че се радва, че за пореден път толкова много деца са се включили в инициативата на ЦПЛР-Център за ученическо техническо и научно творчество, която  има богат опит с ангажирането на децата и оползотворяване на свободните летни моменти. Кметът пожела на педагозите да бъдат отговорни и увлекателни, а на децата да се забавляват.

През тази година 90 деца са изявили желание да се включат в „Еко лято“2019, обясни директорът на Центъра Цветанка Русева. Тя припомни, че този 22-годишен период, в който инициативата е реализирана, показва нейната устойчивост и постоянен интерес.

На събитието присъстваха и началникът на РУО Разград Ангел Петков, представители на РЗИ, на дирекция „Програми и околна среда“ към Община Разград, Диана Господинова-секретар на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, представители на ОИЦ и Общински съвет по наркотични вещества и превантивно-информационния център.

e – Razgrad.bg

 

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.