Кметът д-р Валентин Василев откри тазгодишното издание на Националния детски фестивал „Звезден път“

С пожелание за успешно  провеждане на тазгодишното издание на Националния детски фестивал „Звезден път“, кметът на Община Разград д-р Валентин Василев откри събитието днес (5 юли). Градоначалникът  поздрави участниците в 12-то издание и им пожела да се забавляват, да дадат най-доброто от себе си, да са удовлетворени от постигнатото, а на гостите-да останат с приятни впечатления от нашия град.

Събитието се организира от Сдружение „Бъдеще за Европа“, с председател Златка Пенчева, Община Разград, Общински културен център и ОДМВР-Разград и се провежда под патронажа на кмета на Община Разград, под мотото „Детско изкуство за безопасност на движението“.

На сцената, заедно с градоначалника, излезе и тричленното жури, което ще оценява участниците. В състава му са: председател – Етиен Леви-изтъкнат вокален педагог, преподавател по поп и рок пеене в Нов български университет-гр. София, Мая Райкова-продуцент в БНР и Милена Макавеева–дипломирана в Академия за музикално и танцово изкуство–гр. Пловдив, преподавала в Обединени арабски емирства и Американско училище в Дубай.

В събитието през тази година ще се изявят над 300 деца с песни, танци и рисунка от-Благоевград, Добрич, Варна, София, Търговище, Севлиево, Горна Оряховица, Шумен, Попово, Русе, Кубрат, Исперих, Полски Тръмбеш и Разград.

e – Razgrad.bg

 

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.