Кандидат-депутати от „Има такъв народ“ се срещнаха с хората в Самуил

Водачката на листата на „Има такъв народ“ Мария Господинова, петата – Маргарита Радева, която е и общински партиен председател в Самуил, и седмият – Георги Иванов, днес се срещнаха с хората в общинския център.

С тях на съботния пазар в Самуил бяха и членове на предизборния щаб на ПП „Има такъв народ“ в 18-ти Разградски многомандатен избирателен район.

„Разговаряме откровено и без формалности с обикновените хора, които са на тържището. Разказваме им за нас и нашата управленска програма. И чуваме от първа ръка техните проблеми тук – в нашия регион“, каза Мария Господинова.

Липсата на поминък, ниските заплати и лошите пътища в областта бяха сред най-често споменаваните проблеми от мъжете и жените на пазара.

Всички те бяха поканени на 15 септември /четвъртък/ от 18.00 часа на площада пред Новия театър в Разград на среща с кандидатите за народни представители от областта, експерти и лица от централното ръководство на ПП „Има такъв народ“. Тогава – отново в неформална обстановка, хората от Лудогорието ще могат да поставят своите въпроси и да изложат своите гледни точки за решаването на конкретни проблеми.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.