Кандидатите за народни представители бяха гости на Клуб „Просвещение” – Кубрат

„За мен е изключително удоволствие да съм отново сред вас, сред толкова мили и усмихнати хора“. Това каза в Кубрат водачът на листата за депутати от ГЕРБ на МИР-Разград Десислава Атанасова на кратка среща с бивши учители на Клуб “Просвещение” в лудогорския град.

Заедно с Десислава Атанасова бяха също част от кандидатите за депутати от Разградска област – Галина Георгиева, Владимир Димитров и предприемачът от Кубрат Красимир Христов. Гостите бяха посрещнати лично от председателя на клуба г-жа Дияна Златева, а по повод празника на жената домакините получиха разкошни цветя. Водачът на листата се обърна към дамите от третата възраст с пожелание за здраве и щастие: “Бъдете живи и здрави, много ценени и необходими на всички – на деца, съпрузи и внуци!”

По време на срещата бе обсъдена и ситуацията с коронавируса. Народният представител от ГЕРБ заяви, че нито една политическа партия не трябва да поставя под риск живота и здравето на хората, въпреки кампаниите за предстоящите избори. Допълнителните средства към пенсиите на хората, не зависимо от техния размер, ще продължават да се изплащат и през месец април. Добрата новина в Кубрат съобщи

г-жа Атанасова, която в заключение потвърди и за друг поет ангажимент, свързан с допълнително отпускане на финансов ресурс по осигуряването на хранителни продукти за хора с най-ниски доходи. В заключение Десислава Атанасова съобщи още, че за всички семейства, който ще имат дете в първи клас или дете от осми клас, ще бъдат отпуснати еднократно по 300 лева за началото на следващата учебна година.

/Платена публикация/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.