Кандидатите за народни представители от „Има такъв народ“ се срещнаха с исперихчани

Шестима от седемчленната листа с кандидати за народни представители на изборите на 2 октомври от „Има такъв народ“ бяха на среща с исперихчани.

Водачката на листата на „Има такъв народ“ Мария Господинова, вторият – Мартин Капралов, четвъртият – Иван Иванов, петата – Маргарита Радева и седмият – Георги Иванов, опънаха шатра с логото и плакати на кандидат-депутатите на партията в центъра на града, носещ името на основателя на Първата българска държава хан Аспарух. Домакинстваше петият в листата – исперихчанинът , социалният педагог Владислав Василев.

С тях в района на пешеходната зона на Исперих бяха и членове на предизборния щаб на ПП „Има такъв народ“ в 18-ти Разградски многомандатен избирателен район.

„Изключително сме доволни от срещите си с хората в Исперих. В непосредствения си контакт с тях им разказахме и за нас самите, и за управленската програма на партията. Имахме и възможност да чуем от тях важните и неотложни за решаване проблеми в града и общината“, каза Мария Господинова.

Безработицата и кризата, в която трудно се оцелява с ниските заплати в общината, бяха сред най-често поставяните въпроси пред кандидатите за народни представители.

От „Има такъв народ“ канят симпатизантите на партията утре, 22 септември – Денят на Независимостта, привечер край шатрата в центъра на Гецово.

В събота /24 септември/ кандидатите за народни представители от „Има такъв народ“ ще бъдат на пазара в Завет, а в неделя /25 септември/ – на пазара в Кубрат. Ще бъдат там с многоцветната шатра на политическата сила с N19 в бюлетината.

На срещите – отново в неформална обстановка, всеки, който желае, ще може да постави своите въпроси към тях.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.